Skip to content

C и Z рожници

C и Z рожниците се лесни челични конструкции кои значително ја олеснуваат вашата конструкција и ви овозможуваат заштеда од дури 30%

C и Z рожниците се идеален производ кој обезбедува долги распони помеѓу конструктивните решетки на вашиот комерцијален обејкт или хала. Тие се изработуваат од квалитетен поцинкуван челик со дебелина и големина според вашите потреби. За лесна и практична монтажа и спојување, при нивното производство се врши бушење на дупки во согласност со вашите проекти.

ГЕОМЕТРИСКИ ПРИКАЗ НА ПРОФИЛОТ