Skip to content

Споен материјал

Богат асортиман на штрафови и спојни елементи за монтажа на сите видови профилирани лимови и панели

Достапни бои

RAL-3009

RAL-5010

RAL-6028

RAL-8019

RAL-9002

RAL-9006