Skip to content

Профилиран лим ТР60

ТР35/180 е покривен лим наменет за обложување и покривање на сите видови градежни објекти. Благодарение на своите статички и естетски особини наоѓа голема примена во градежништвото и спаѓа помеѓу најпродаваните производи од групата на кровни покривачи

Суровина:  Пластифициран и поцинкуван лим
Дебелина: 0.4 – 0.8мм
Влезна ширина: 1250мм
Покривна површина: 950мм
Должина: 15.000мм

Достапни бои

RAL-3009

RAL-5010

RAL-6028

RAL-8019

RAL-9002

RAL-9006