Skip to content

Опшивни елементи

Од нашата производна програма ви нудиме хоризонтални и вертикални олуци, кои по потреба на потрошувачите може да се изработат и во други димензии.

Изработка на сите видови опшивни елементи од пластифициран и поцинкуван лимспоред Ваша дадена скица и димензии со должина до 8м

  • Слемиња
  • Снегобрани
  • Водоснегобрани
  • Калкански лимови
Достапни бои

RAL-3009

RAL-5010

RAL-6028

RAL-8019

RAL-9002

RAL-9006