Skip to content

ИЗВЕСТУВАЊА

Прочитајте ги најновите вести поврзани со нашата компанија

Секогаш се стремиме да бидеме транспарентни и отчетни кон нашите клиенти, партнери и кон јавноста

Реконструкција на фонтаната во паркот на револуцијата во Кавадарци

Реконструкција на фонтаната во паркот на револуцијата во Кавадарци   Со големо задоволство ве известуваме дека нашата компанија Метал Апостолов, како изведувач на проектот, ја комплетираше реконструкцијата на фонтаната во

КК „САНСАИ МЕТАЛ-АПОСТОЛОВ„ ОСВОИ 11 МЕДАЛИ

КК „САНСАИ МЕТАЛ-АПОСТОЛОВ„ ОСВОИ 11 МЕДАЛИ   На 7 март -2020 година во Спортската сала на ОУ „Крсте Петков – Мисирков“ во Скопје, се одржа Државно првенство за деца.На натпреварот

Метал Апостолов поставува ограда на СЦ Јасмин Кавадарци

Метал Апостолов поставува ограда на СЦ Јасмин Кавадарци   Продолжува обновата на Спортскиот центар „Јасмин“. Се работи на реализација на проектот на општината за оградување на објектот. Според планот со

Компаниите Инел Солар и Метал Апостолов ја донираа првата паметна клупа во Кавадарци

Компаниите Инел Солар и Метал Апостолов ја донираа првата паметна клупа во Кавадарци   Кавадарци полека станува урбано место за живеење. Овој град ја доби првата паметна клупа за комерцијална