Skip to content

Кровни и фасадни панели на лагер!

МЕТАЛ - АПОСТОЛОВ ДООЕЛ Е ОСНОВАНА НА 10.01.2014 ГОДИНА.

Основната дејност на компанијата е преработка, изработка и монтажа на секаков вид на челични конструкции, профилирање и монтажа на секаков вид пластифициран и поцинкуван лим заедно со опшивни елементи, трговија и монтажа на изолациони панели. Од 2019-та година компанијата има развиено сопствен проект од идеа до реализација на подземни контејнери за подземно складирање и селектирање на комунален отпад

Контакт информации

Адреса

ул. Индустриска бр.23, 1430 Кавадарци, Р. Македонија

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

Неколку
факти за нас

0 m2

СОПСТВЕН ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОСТОР

0

ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

0 +

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Некои од нашите партнери

kozuvcanka_1
opstina kavadarci
cermat_logo
komunalec
emsa_sped_-_macedonia
gradbapromet-logo
KAM-Market
logo
sloga prom
planum
urban invest
аеродром-бар-1024x306

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Прочитајте ги најновите вести поврзани со нашата компанија. Секогаш се стремиме да бидеме транспарентни и отчетни кон нашите клиенти, партнери и кон јавноста

Секогаш посветени на квалитетот

Може да не контактирате од понеделник до петок од 08 до 16 часот.