Skip to content

КОнтактирај не

Може да не контактирате од понеделник до петок од 08 до 16 часот.

Контакт информации

+389 72 270 102
+389 70 368 222
+389 75 368 222

Адреса

ул. Индустриска бр.23, 1430 Кавадарци, Р. Македонија

Врвната услуга и квалитетот се наш императив!