Реконструкција на фонтаната во паркот на револуцијата во Кавадарци


 

Со големо задоволство ве известуваме дека нашата компанија Метал Апостолов, како изведувач на проектот, ја комплетираше реконструкцијата на фонтаната во паркот на револуцијата во Кавадарци (паркот спроти полициската станица).

Горди сме на успечно сработениот проект, но најважно од се на тоа што Кавадарци и Кавадарчани ќе добијат прекрасен парк со прекрсна фонтана која ќе го разубавува овој дел од градот.

Огромна благодарност до Општина Кавадарци за доделената одговорност и можност за реализација на овој проект.

 

Recommended Posts